Fjellbu Futrikelv

(GPS pos:
69°47’6.40″N
19° 0’42.28″Ø

Fjellbu ved Futrikelv-vannene. 

Mellom Storvannet og Tindvannet, som de er kjent lokalt, ligger et lysthus plassert på en høyde med utsikt over begge vannene. Dette lysthuset, som ble anskaffet og satt opp i april 2014 og ferdigstilt i januar 2015, fungerer utmerket som et samlingspunkt i denne delen av området. Det er et populært sted for både fiskere og andre besøkende.

Fjellbua ble anskaffet og oppsatt av Kvaløya Nordre Grunneierlag som takk til de som kjøper jakt- og fiskekort hos oss. Selv om Fjellbua primært er for disse kortkjøperne, kan den også benyttes av andre turgåere som nyter vår vakre natur. Kommersiell bruk av Fjellbua er imidlertid ikke tillatt uten en avtale med grunneierlaget.

Alle våre lavvoer og Fjellbua er utstyrt med ovner. Ved leveres regelmessig, og de som ønsker å bidra til vedlikeholdet kan Vippse et bidrag til KNG på Vippsnummer 509028. Vi antar at mange setter pris på tilgjengelig ved og vil støtte dette tiltaket.

Det er viktig at dette tilbudet blir ivaretatt og at området rundt ikke forsøples. Vi håper at Fjellbua blir et populært tilskudd som fører til økt bruk av den fantastiske naturen vi har.

Ved eventuelle skader eller andre problemer med Fjellbua, vennligst kontakt Einar Brendeløkken på 97016220 eller Jarle Elvegård på 92228870.

Vi ber alle om å ta godt vare på Fjellbua og naturen rundt, og ønsker alle en flott tur i vårt område.